Team

Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om samen met anderen te werken aan de implementatie van duurzame en schaalbare oplossingen in de zorg.

Mark de Lange

CEO & Health Innovator

Mark de Lange is een ervaren organisatie-adviseur, programma- en verandermanager.
Deze rollen vervult hij zowel op project-, als op interim basis. Daarnaast is Mark de Lange professioneel en inhoudelijk sterk. Hij combineert dit met resultaatgericht- en doortastendheid.
Door zijn enthousiasme weet hij velen voor zijn vooruitstrevende en vernieuwende ideeën te winnen en hiervoor te gaan. Bij de realisatie van zijn ideeën gaat Mark de Lange pragmatisch te werk, zonder daarbij concessies te doen aan het resultaat.

Maarten Ploeg

Associate Partner & Health Innovator

Maarten Ploeg staat voor passie, creativiteit en initiatief. In de weerbarstige wereld van de zorg begeleidt hij innovaties van idee tot en met impact. Maarten is een strateeg met de handen uit de mouwen. Hij tekende voor innovaties als DVNwinkel.nl, mijnzorgpagina.nl en mijnzorgwinkel.nl en stond aan de wieg van diverse samenwerkinsverbanden. Met het begrip kernrelatie in de zorg vestigde hij aandacht op de doorslaggevende coalitie van zorgvrager en zorgprofessional. Visualisaties kenmerken zijn werkstijl, steeds als middel om partijen te inspireren en te verbinden.

Pim Ketelaar

Health Innovator

Pim is expert op het gebied van duurzame zorginnovatie en heeft een sterk track record op het gebied van innovatieve eHealth, mHealth en Zorg ICT oplossingen met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde.
Pim heeft ruim 20 jaar ervaring in internationale product management en advies functies. Hij combineert kennis en kunde op het gebied van ICT, zorg en innovatie. Hij is een gedreven teamspeler die visie en strategie kan omzetten in operationele werkelijkheid, met oog voor de belangen van alle stakeholders hierbij.

Brigitte Gabel

Health Innovator

Brigitte Gabel is een generalist die de verdieping zoekt. Haar interesse is breed en haar nieuwsgierigheid is groot.
Met meer dan 15 jaar ervaring als consultant in haar bagage heeft zij bijgedragen aan grote en kleine organisatieveranderingen in uiteenlopende branches.
De rode draad in haar werk is het verbinden van de ‘harde’ kant van cijfers en bedrijfsprocessen met de ‘zachte’ kant van ontwikkelen en leren.

 

Michiel van Well

Health Innovator

Michiel van Well gelooft in zorg voor elkaar en werkt daarom als professional graag aan de realisatie van goede zorg. Dat maakt hem een gedreven innovatie en verandermanager, die oog heeft voor de sociale, morele en technische kanten van innovatie.
Hij heeft een grote ervaring met het betrekken van eindgebruikers in innovatieprocessen (User Driven Innovation) en is in staat om stakeholders te betrekken en betrokken te houden, ook in weerbarstige innovatietrajecten.
Nauw verbonden aan zijn werk bij Vital Innovators werkt Michiel aan de Universiteit Maastricht aan een onderzoek naar ‘Inspiratie voor zorginnovatie’.

Frank Hengeveld

Associate & Health Innovator

Frank Hengeveld is een innovatief strateeg met uitgebreide werkervaring op het gebied van marketing, communicatie en klantenservice. Hij is actief binnen de gezondheidszorg, waaronder ook het zorgverzekeringsdomein. Bij zijn motto ‘sneller beter’ passen thema’s als zelfregie, preventie en (wederzijdse on)afhankelijkheid. Daarnaast heeft hij ervaring met het opzetten van new business en (re)organiseren van innovatieve proposities op project en interim basis. Tot slot is Frank een ‘denkende doener’, verbinder en een people manager met focus op de klant, markt en het resultaat.

Janneke de Groot

Health Innovator

Janneke de Groot is een enthousiaste en daadkrachtige projectmanager.
Zij is sinds 2007 werkzaam in de gezondheidszorg en heeft zich daarbij gespecialiseerd in zorginnovatie. Bij Vital Innovators begeleidt zij  innovatieprojecten en ondersteunt zij zorgorganisaties met hun innovatiebeleid.
Met een analytische blik, een flinke dosis creativiteit en organisatorisch talent weet zij verrassende oplossingen te realiseren.

Nino Bellengé

Health Innovator

Nino Bellengé heeft een internationaal georiënteerde achtergrond in ‘Life Science’, ‘Health Economics, Policy & Law’ en ‘Health Technology Assessments’.
Toch ziet hij ook vele kansen in eigen land om met zijn passie voor medische technologie en innovatie een bijdrage te leveren aan de complexe vraagstukken binnen de gezondheidszorg.
Binnen Vital Innovators wordt deze gedrevenheid en energie ingezet op meerdere zorginnovatie projecten.

Pasquelle van der Jagt

Health Innovator

Pasquelle heeft een echte passie voor zorginnovatie, met name voor die innovaties waarbij technologie een rol speelt. In haar studie is zij opgeleid om wetenschap en technologie te combineren tot praktische toepassingen voor de zorg. Haar werkervaring in een multinational op het gebied van innovatieve zorgtechnologie heeft haar ervaring gegeven op het gebied van projectmanagement en adviestrajecten. Met haar enthousiasme en gedrevenheid streeft zij naar het behalen van de maximale resultaten, waarbij de belangen van eenieder scherp in het oog worden gehouden. Ze gaat graag de samenwerking met u aan.

Maaike Harmsen

Health Innovator

Maaike heeft een  brede ervaring in het begeleiden van  (internationale) organisaties tot het maken van keuzes die te verantwoorden zijn aan de maatschappij als geheel. Ze voelt zich thuis in de rol van bestuurlijk adviseur  die de verschillende belangen  en verantwoordelijkheden scherp voor ogen houdt in een gezamenlijk besluitvormingsproces. Ze kan haar internationale ervaring inzetten om groepen met een andere culturele achtergrond te bereiken en te betrekken. Haar drive voor de gezondheidszorg innovatie ligt in het aanzetten tot verandering daar waar het nodig is, en het in het oog houden op de meest kwetsbare stakeholder in de hele zorgketen.

Maarten Dekker

Commissaris

Maarten Dekker was jarenlang voorzitter in de Raad van Bestuur van diverse innovatieve organisaties in de care. Voorheen is hij circa 10 jaar werkzaam geweest als organisatie- en beleidsadviseur bij het Nederlands Zorginstituut. Binnen Vital Innovators vervult Maarten de rol van commissaris.

Saskia van Alphen

Commissaris

Saskia van Alphen zit in de Raad van Commissarissen namens aandeelhouder Noaber. Als programmamanager bij Noaber zoekt ze naar mogelijkheden om positieve impact in de maatschappij teweeg te brengen en een ‘Healthy Aging for All’ mogelijk te maken.

Hans Brouwer

Voorzitter RvC

Hans vervult met zijn uitgebreide ervaring als voorzitter deze rol ook binnen de Raad van Commissarissen bij Vital Innovators. Na een lange carrière met o.a. 13 jaar in het bestuur bij Euronext Amsterdam weet Hans precies waar en wanneer te ondersteunen.

Tanja van Tuil

Assistant Financial Controller

Tanja beheert de financiële administratie, maar haar werkzaamheden zijn breder dan dat. Eigenlijk is ze op allerlei manieren bezig om zoveel mogelijk last weg te nemen bij onze Health Innovators.

Damayanthi Elzing

Secretaresse

Damayanthi is het vriendelijke welkom van Vital Innovators. Met haar uitstekende overzicht zorgt ze ervoor dat de agenda`s van onze Health Innovators niet in de soep lopen.

Flexibele schil

Flex Health Innovator

Voor verschillende projecten maken we gebruik van specialisten uit het vakgebied. Deze experts behoren niet tot de vaste staf van Vital Innovators, maar zitten in de ‘flexibele schil’. Op deze manier hebben we toegang tot de meest specialistische kennis, zonder onze organisatie onnodig zwaar te maken.

Vacature stage

Marketing en communicatie

Heb jij een achtergrond in de marketing en/of communicatie? Loop je net als wij warm voor innovatie en de zorg? en combineer je strategie graag met uitvoering? Dan hebben wij de ideale stageplaats voor jou. Bekijk nu de Vacature stagiair marketingcommunicatie!