Nieuws

De Vital Academy komt er aan

Binnenkort start de Vital Academy, waar we als Vital Innovators onze trainingen in gaan aanbieden.  Wat vinden cursisten nu al van onze trainingen? Hieronder lees je de ervaring van Uzelf:
(10 april 2017)

“Vital Innovators heeft Uzelf op een prettige en interactieve manier in een workshop van krap 3 uur kennis laten maken met de SROI methode.

De methode Social return on investment (SROI) is een internationaal gevalideerde methode die inzicht geeft in waar de ‘benefits’ zitten. Twee redenen voor Uzelf om dit instrument te omarmen. SROI levert argumenten om een barrière als bekostiging te helpen beslechten. Daarnaast is deze methode een waardevolle aanvulling op Health technology assessment (HTA). HTA vindt namelijk plaats in een vroeg ontwikkelstadium. SROI later – in de implementatiefase – en maakt daarmee ook duidelijk wíe de ‘benefits’ ervaren en waar de bekostiging van innovaties vandaan zou moeten komen. 

Deze workshop heeft ons duidelijk gemaakt hoe de SROI methode kan helpen om de impact van zelfmanagement innovaties inzichtelijk te maken”.  

 

Meer Nieuws