Nieuws

Hospital@home

VitaValley start een nieuwe Vitaal Thuis coalitie. Het doel? Veilige, betrouwbare, bruikbare én betaalbare Hospital@Home e-health toepassingen, zoals zorg-op-afstand, telemonitoring en thuisbehandeling.

Hospital@Home: zinnige en zuinige zorg
Steeds meer zorg vindt buiten de muren van het ziekenhuis plaats. Veel ziekenhuizen zetten om deze reden in op Hospital@Home toepassingen. Dit zijn belangrijke ontwikkelingen die bijdragen aan zinnige en zuinige zorg én aan betere kwaliteit van zorg en leven.

Samenwerken aan zorg thuis
Gezien de huidige ontwikkelingen heeft VitaValley het initiatief genomen voor een programma waarin alle stakeholders de krachten bundelen. VitaValley bouwt hiermee voort op de succesvolle Vitaal Thuis coalitie, die sinds 2013 samenwerkt aan langer thuis wonen. In de afgelopen jaren groeide Vitaal Thuis uit tot een coalitie van ruim 60 partijen uit de zorg, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Vital Innovators is samen met VitaValley verantwoordelijk voor het programmamanagement van deze coalitie. We doen dit volgens de aanpak van “Verbinden voor Impact

Meer Nieuws