Nieuws

ICT Health Innovator gezocht!

Ben jij een ICT-er en heb je affiniteit met gezondheidszorg en innovatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De wereld om ons heen verandert, zo ook de zorgwereld. Het huidige zorgsysteem is toe aan vernieuwing en verandering om ook in de toekomst onze zorgvraag aan te kunnen. Dit vraagt niet alleen om kennis en kunde, maar ook om lef, innovatiekracht en passie voor de zorg.

Vital Innovators realiseert vernieuwende oplossingen die bijdragen aan vitaliteit, welzijn en de kwaliteit van zorg. Onze focus ligt op het implementeren en opschalen van oplossingen die een positieve maatschappelijke impact hebben. We spelen in op de technologische mogelijkheden die er zijn en verbinden de juiste organisaties en mensen om gezamenlijk te versnellen en de beoogde verandering te bewerkstelligen. Onderscheidend in onze werkwijze is werken in coalitieverband, over organisatiegrenzen heen kijken en het realiseren van duurzame veranderingen in gezamenlijkheid met andere organisaties.

Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar een Health Innovator met een stevige ICT achtergrond en enkele jaren ervaring in de ICT. Je werkzaamheden richten zich primair op de ICT aspecten van onze zorginnovatie projecten, maar daarnaast lever je ook een meer algemene bijdrage aan onze projecten.

Wij vragen
Je hebt een afgeronde masteropleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld in Informatica, Health Informatics of ICT & Business. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een relevante functie, bijvoorbeeld als ICT consultant of stafmedewerker ICT in de gezondheidszorg.
Je bent gedreven, leergierig en een teamplayer met analytisch vermogen. Je behoudt het overzicht en je kunt je activiteiten goed coördineren en plannen. Je bent ambitieus, zelfstandig en hebt passie voor je vak. Meer informatie over het profiel waarnaar wij op zoek zijn, vind je hier.

Wij bieden
Je komt te werken binnen ons team van intrinsiek gedreven zorginnovatie consultants met elk hun eigen specialisme. Je werkt samen in meerdere projectteams. Onze cultuur is open, flexibel en er zijn korte lijnen. Je raakt snel bekend met onze aanpak en consultancy vaardigheden en denkt actief mee over methodes, technieken en tools om de dienstverlening naar onze opdrachtgevers te verbeteren. Je beloning is goed en passend bij de maatschappelijke context van het bedrijf.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 25 november jouw motivatiebrief en CV naar info@vitalinnovators.nl.

NB: Commerciële acties naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

Meer Nieuws