Nieuws

Marketing Health Innovator gezocht!

Ben jij een ervaren Marketeer en heb je affiniteit met gezondheidszorg, innovatie en technologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De wereld om ons heen verandert, zo ook de zorgwereld. Het huidige zorgsysteem is toe aan vernieuwing en verandering om ook in de toekomst onze zorgvraag aan te kunnen. Dit vraagt niet alleen om kennis en kunde, maar ook om lef, innovatiekracht en passie voor de zorg.

Vital Innovators realiseert vernieuwende oplossingen die bijdragen aan vitaliteit, welzijn en de kwaliteit van zorg. Onze focus ligt op het implementeren en opschalen van oplossingen die een positieve maatschappelijke impact hebben. We spelen in op de technologische mogelijkheden die er zijn en verbinden de juiste organisaties en mensen om gezamenlijk te versnellen en de beoogde verandering te bewerkstelligen. Onderscheidend in onze werkwijze is werken in coalitieverband, over organisatiegrenzen heen kijken en het realiseren van duurzame veranderingen in gezamenlijkheid met andere organisaties.

Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar een Health Innovator met ruimschootse ervaring op het gebied van marketing, die ons groeiende bedrijf wil komen versterken. Je werkzaamheden richten zich primair op de marketing aspecten van onze zorginnovatie projecten, maar daarnaast lever je ook een meer algemene bijdrage aan deze projecten. Uiteraard zet je je expertise ook in om het profiel van Vital Innovators verder te versterken.

Wij vragen

Je hebt een afgeronde masteropleiding in een relevante richting zoals marketing of communicatie. Je hebt minimaal 6 jaar werkervaring met zowel online, als offline marketing en met projectmanagement. Affiniteit met de gezondheidszorg is een pré. Je bent gedreven, leergierig en een teamplayer met analytisch vermogen. Je behoudt het overzicht en je kunt je activiteiten goed coördineren en plannen. Je bent ambitieus, zelfstandig en hebt passie voor je vak. Meer informatie over het profiel waarnaar wij op zoek zijn, vind je hier.

Wij bieden

Je komt te werken binnen ons team van intrinsiek gedreven zorginnovatie consultants met elk hun eigen specialisme. Je werkt samen in meerdere projectteams. Onze cultuur is open, flexibel en er zijn korte lijnen. Je raakt snel bekend met onze aanpak en consultancy vaardigheden en denkt actief mee over methodes, technieken en tools om de dienstverlening naar onze opdrachtgevers te verbeteren. Je beloning is goed en passend bij de maatschappelijke context van het bedrijf.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor maandag 25 april jouw motivatiebrief en CV naar info@vitalinnovators.nl.

 

NB: Commerciële acties naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

Meer Nieuws