Nieuws

Pitch Event over goed opdrachtgeverschap

Afgelopen dinsdag 26 januari vond het ‘Goed Opdrachtgeverschap Pitch Event’ plaats in de ‘Ballroom’ van Rockstart in Amsterdam. Dit event werd georganiseerd door VitaValley, Zorginnovatie.nl, MobileDoctors en Rockstart.

Met een opkomst van +/- 100 deelnemers, veelal zorgaanbieders en ondernemers, werden deze twee werelden samengebracht tijdens het Pitch Event. Mark de Lange, CEO Vital Innovators, trapte het event af met zijn geleerde les aan zorgaanbieders dat voor hen een belangrijke taak ligt als het gaat om goed opdrachtgeverschap. Met alleen het draaien van een goede pilot kan geen genoegen worden genomen. Van goede opdrachtgevers mag worden verwacht dat zij startups helpen bij het aanhaken van relevante stakeholders, het wegnemen van drempels en het verzorgen van introducties bij nieuwe klanten. Aan startups gaf hij mee om vanaf de start al na te denken over opschaling. De presentatie van hem vindt u hier.

Hierna volgden de pitches van de startups van MOUNT, Sense4Baby, ZIVVER, Brightfish, Happitech en Synappz. Dit leidde tot boeiende discussies over o.a. het vormgeven van goed ondernemerschap binnen een zorgstelling. Doe je dit bijvoorbeeld met een innovatiemanager, een innovatieteam of door op het oprichten van een bv’s met doktorpreneurs?

De middag werd afgesloten met de uitreiking van de Doctorpreneur Award door MobileDoctors. Joris Arts van HappiTech was de gelukkige winnaar, die zich ‘in zijn bescheidenheid’ het meest heeft bewezen op het gebied van innovatie in het afgelopen jaar.

Meer Nieuws