Nieuws

Senior Health Innovator gezocht

Heb jij passie voor gezondheid en zorg en aantoonbare ervaring met innoveren in deze sector?

Vital Innovators realiseert vernieuwende oplossingen die bijdragen aan vitaliteit, welzijn en de kwaliteit van zorg. Onze focus ligt op het implementeren en opschalen van oplossingen die een positieve maatschappelijke impact hebben. We spelen in op de technologische mogelijkheden die er zijn en verbinden de juiste mensen en organisaties. Zo realiseren en versnellen wij de beoogde vernieuwing. Onderscheidend in onze werkwijze is ons oog voor maatschappelijke impact, het over organisatiegrenzen heen kijken en het realiseren van duurzame veranderingen in gezamenlijkheid met andere organisaties.

Wij vragen

Een afgeronde master en minimaal 15 jaar relevante werkervaring gericht op het doorvoeren van veranderingen in organisaties, waarvan een substantieel deel innovatie in de gezondheidszorg betreft. Aantoonbaar in staat om opdrachten voor meer dan alleen eigen inzet te verwerven. Daartoe een uitgebreid netwerk onder beslissers in de gezondheidszorg.

Wij bieden    

Je komt te werken binnen ons team van intrinsiek gedreven health innovators met elk hun eigen specialisme. Onze cultuur is open, flexibel en er zijn korte lijnen. Je raakt snel bekend met onze aanpak en competenties en denkt actief mee over methodes, technieken en tools om de dienstverlening naar onze opdrachtgevers te verbeteren. Binnen een ecosysteem met zorginnovatie partners zoals VitaValley en Noaber bouw je mee aan onze groei ambitie om een daadkrachtig team te vormen van 15 à 20 medewerkers. Op termijn behoort partnerschap van Vital Innovators tot de mogelijkheden.

Het functieprofiel tref je hierbij aan.

Solliciteren

Heb jij interesse in een functie als Senior Health Innovator bij Vital Innovators? Stuur je cv naar mdelange@vitalinnovators.nl en licht jouw motivatie en ambities toe.

Commerciële uitingen naar aanleiding van deze functie worden niet op prijs gesteld en leiden tot uitsluiting voor de levering van diensten aan Vital Innovators in de toekomst.

Meer Nieuws