Nieuws

Vacature: stagiair marketing & communicatie

Vital Innovators zoekt een enthousiaste stagiair die net zo warm loopt voor innovatie als wij, om onze marketingcommunicatiestrategie op te zetten en uit te voeren.

We werken aan innovatieve projecten met impact. En dat willen we ook laten zien! Daarom willen we structureel meer aandacht geven aan het zichtbaar maken van onze expertise, ervaring en onze projecten. Hiermee willen Vital Innovators scherper profileren. Daarvoor zoeken we een stagiair die een marketingcommunicatiestrategie kan opzetten en uitvoeren. Je houdt je onder andere bezig met:

  • Het in kaart brengen van de identiteit van Vital Innovators en de vertaling hiervan naar een gewenst imago;
  • Het maken van een concurrentieanalyse en bepalen van de positie van Vital Innovators hierbinnen;
  • Het in kaart brengen van de doelgroepen van Vital Innovators: wie zijn zij, wat zijn hun belangen en waar kunnen we ze bereiken?
  • Het vertalen van bovenstaande punten in een marketingcommunicatiestrategie met een duidelijke positionering;
  • Het opstellen van een communicatieplan waarin je beschrijft welke middelen Vital Innovators op welke manier en wanneer in gaat zetten.
  • Het uitvoeren van dit communicatieplan;
  • Het uitvoeren van diverse communicatiewerkzaamheden.

Hierbij krijg je ondersteuning van onze marketingcommunicatieadviseur. We verwachten een grote mate van zelfstandigheid en initiatief van je, maar helpen en adviseren je natuurlijk waar nodig. Je krijgt binnen deze opdracht veel verantwoordelijkheid en volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse? Bekijk hier de volledige vacature en reageer voor 25 juli via info@vitalinnovators.nl

Voor deze stage krijg je een vergoeding van €350 per maand.

 

Meer Nieuws