Nieuws

Versnelde Implementatie BeeldZorg

 

Door het corona-virus is het veelal niet meer mogelijk is om face-to-face in contact te treden met patiënten en cliënten. Daarom kijken veel organisaties naar mogelijkheden om met hen te beeldbellen.

Het ministerie van VWS zet ook in op extra digitale toepassingen voor ondersteuning en zorg op afstand aan thuiswonende kwetsbare ouderen en mensen met een chronische ziekte of beperking. Zo is er de SET COVID-19 subsidie bedoeld voor zorg- en welzijnsorganisaties die nu extra willen investeren in digitale zorg op afstand, zoals Beeldbellen. Dit gaat bijvoorbeeld om aanbieders van wijkverpleging, ggz-aanbieders, jeugdzorg en ziekenhuizen.

Kunnen wij helpen?

Vital Innovators ondersteunt graag bij het invoeren van de juiste beeldzorg voor de komende periode. Natuurlijk delen we gewoon onze kennis, ervaring & tips wanneer u aan de slag gaat met de stappen. Stuur ons dan even een berichtje.

Indien er behoefte is aan hulp bij selectie & implementatie op korte termijn kan onze Fasttrack aanpak nuttig zijn. Hier hebben we de kennis & ervaring van eerdere en huidige Beeldzorg projecten gebundeld in een set van best-practice tools waarmee we beeldbellen versneld kunnen uitrollen in uw organisatie.

Fasttrack Selectie & Implementatie BeeldZorg

We nemen regie voor de versnelling van de selectie & implementatie stappen:

  • Definieren van prioriteiten en beste vorm van beeldschermzorg voor uw organisatie – via het BeeldBel Canvas.
  • Opstellen Activiteitenplan en inrichten project leiding, volgens het template ProjectPlan.
  • Aanvraag doen voor financiering (bv SET COVID-19 subsidie) op basis van eerdere voorbeelden
  • Selecteren van de best passende oplossing uit de vele opties in de markt, middels de Beeldzorg Scoring Map.
  • Details voor aanschaf licenties, hardware en support bevestigen met de gekozen leverancier, binnen bestaande (of nieuwe) Partner overeenkomsten
  • Inrichten van de werkprocessen (mbv het Beeldbel Proces Model) en zorgen voor de juiste interne & externe communicatie.
  • Begeleiden van de uitrol en organiseren trainingen voor zorgverlener en cliënten.
  • Afstemmen doorlopende support & beheer

We kunnen daarmee het hele beeldbel traject ontzorgen vanaf aanvraag tot uitrol. Zodat u, op zeer korte termijn, de juiste zorg op afstand kan gaan verlenen. 

 

Interesse? Laat het ons weten en we nemen contact op om verder te helpen.

Meer Nieuws