Ons team

Mark de Lange

CEO & Health Innovator

Mark is een ervaren organisatieadviseur, programma- en verandermanager. Deze rollen vervult hij zowel op project-, als op interim basis. Mark is professioneel en inhoudelijk sterk. Hij combineert dit met resultaatgericht- en doortastendheid.

Door zijn enthousiasme weet hij velen voor zijn vooruitstrevende en vernieuwende ideeën te winnen en hiervoor te gaan. Mark werkt pragmatisch, zonder daarbij concessies te doen aan het resultaat.

Adri Kraa

Partner & Health Innovator

Adri is een senior consultant in innovatie, strategieontwikkeling en digitale transformatie. Hij heeft hierin een brede internationale achtergrond binnen verschillende sectoren zowel bij grotere organisaties als bij start-ups. Sinds 2015 heeft Adri zich toegelegd op innovatie in de gezondheidszorg en hier diverse opdrachten op regionaal of landelijk niveau uitgevoerd, o.a. binnen huisartsengroepen, GGZ, ziekenhuizen, verzekeraars, VVT en gemeentes. Als gedreven strategist heeft hij een visie op nieuwe (digitale) mogelijkheden in de zorg en een passie om deze in praktische oplossingen te vertalen voor de zorgconsument. Hij krijgt energie van het in teamverband ontwikkelen van creatieve (eHealth) proposities en lanceert ze ‘lean’ en hands-on.

Eddy de Ridder

Health Innovator

Eddy heeft uitgebreide ervaring in een grote verscheidenheid aan Innovatie en IT projecten voor zowel kleine als grote zorgorganisaties. Met zijn analytische kwaliteiten, doorzettingsvermogen en interesse in mensen voelt hij zich thuis in rollen als (project)manager, adviseur en innovator. Hij denkt strategisch mee maar is ook een aanpakker die daadwerkelijk veranderingen weet te implementeren. Innovatieve en uitdagende projecten weet Eddy tot een succesvol einde te brengen. Altijd erop gericht om als team een doel te bereiken, zonder de waarde voor de patiënt/cliënt en andere stakeholders uit het oog te verliezen.

Maarten Ploeg

Associate Health Innovator

Maarten staat voor passie, creativiteit en initiatief. In de weerbarstige wereld van de zorg begeleidt hij innovaties van idee tot en met impact. Maarten is een strateeg die graag de handen uit de mouwen steekt. Hij tekende voor innovaties als dvnwinkel.nl en mijnzorgpagina.nl en stond aan de wieg van diverse samenwerkingsverbanden. Met het begrip kernrelatie in de zorg vestigde hij aandacht op de doorslaggevende coalitie van zorgvrager en zorgprofessional. Zijn werkstijl wordt gekenmerkt door visualisaties waarmee hij partijen inspireert en verbindt.

Pim Ketelaar

Associate Health Innovator

Pim is expert op het gebied van duurzame zorginnovatie. Hij heeft een sterk trackrecord op het gebied van innovatieve eHealth, mHealth en Zorg ICT-oplossingen met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde.

Pim heeft ruim 20 jaar ervaring in internationale productmanagement- en adviesfuncties. Hij combineert kennis en kunde op het gebied van ICT, zorg en innovatie. Hij is een gedreven teamspeler die visie en strategie kan omzetten in operationele werkelijkheid. Het belang van alle stakeholders verliest hij hierbij niet uit het oog.

Iris Vastenouw

Associate Health Innovator

Projectleider met de kennis, ervaring en ambitie om als relatiemanager en/of programmamanager landelijke projecten uit te voeren.

Iris heeft veel ervaring in de zorg. Zij heeft 13 jaar in de tweede lijn gewerkt en nu al weer bijna 4 jaar in de Eerste lijn. De opgedane kennis in de tweede lijn komt goed van pas in haar huidige functie.

Haar passie ligt in het verbinden van mensen die hetzelfde doel nastreven. Projecten die over de regiogrenzen reiken. Samenwerking en verbinding zoeken met andere mensen om een optimaal resultaat te bereiken.

Jord van der Zwaag

Associate Health Innovator

Senior innovatie en implementatie manager. Stuurt complexe programma’s en projecten aan rond digitale dienstverlening en digitale transformatie in de zorg en toeleverende industrie. Werkt daarnaast regelmatig als interim lijn- en procesmanager, met name in media en technologie.

Gespecialiseerd in aansturing van multidisciplinaire realisatie- en implementatie-teams. Sterke drive om de beste klant/eindgebruiker gerichte innovaties neer te zetten, waarbij co creatie met en voortdurende toetsing bij eindgebruikers centraal staan.

Brigitte Gabel

Associate Health Innovator

Ondernemer, projectmanager en adviseur met een brede interesse, ervaring en deskundigheid. Kennis van organisatieontwikkeling, technologie en gezondheidszorg.

Brigitte is resultaatgericht en gaat door tot het af is. Heeft oog voor belangen van verschillende actoren en zoekt naar verbinding. Positieve kracht, gericht op samenwerken en samen leren. Grote lijnen én details.

Bas Bomer

Associate Health Innovator

Senior consultant bedreven in (digitale) zorg innovatie, strategie executie & continuous improvement coaching in zorg.

Het creëren van tastbare verbetering voor de patiënt is wat Bas drijft. Met enthousiasme en doorzettingsvermogen brengt hij verschillende partijen bij elkaar om klant- en patiëntwaarde te verhogen. Hierin gebruikt hij zijn jarenlange ervaring op het gebied van Lean, projectmanagement, IT en zorg. Het gaat Bas gemakkelijk af om zaken vanuit verschillende perspectieven te bekijken. In combinatie met zijn sociale vaardigheden stelt dit hem in staat om duurzame resultaten te behalen.

Nieuwe collega

Heb jij ervaring in de zorg en innovatie of wil je die opdoen?

Bij Vital Innovators zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij diegene die het leuk vindt om in een kleine organisatie aan de slag te gaan? Wil jij een bijdrage leveren in de zorg en hou je ervan om creatief bezig te zijn en nieuwe ideeën aan te dragen?

Bij ons werk je in een klein team en veelal zelfstandig met en voor diverse klanten in de zorg. We vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk samen met een goede werk-privé balans en plezier in je werk.

We drinken graag een kop koffie met je en vertellen je meer over alle mogelijkheden en kansen bij Vital Innovators.

Klik op de button en vul gegevens in of stuur een mail met jouw informatie, ideeën en wensen dan nemen we contact met je op. En je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen.

Wordt jij onze nieuwe collega?

Vul hier je gegevens in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Contactgegevens

Wij helpen u graag verder

Vul hier uw gegevens in en we komen zo snel mogelijk bij u terug!