Team

Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om samen met anderen te werken aan de implementatie van duurzame en schaalbare oplossingen in de zorg.

Mark de Lange

CEO & Health Innovator

Mark de Lange is een ervaren organisatie-adviseur, programma- en verandermanager.
Deze rollen vervult hij zowel op project-, als op interim basis. Daarnaast is Mark de Lange professioneel en inhoudelijk sterk. Hij combineert dit met resultaatgericht- en doortastendheid.
Door zijn enthousiasme weet hij velen voor zijn vooruitstrevende en vernieuwende ideeën te winnen en hiervoor te gaan. Bij de realisatie van zijn ideeën gaat Mark de Lange pragmatisch te werk, zonder daarbij concessies te doen aan het resultaat.

Adri Kraa

associate partner & Health Innovator

Adri is een senior consultant en CxO in innovatie, strategie ontwikkeling en (digitale) transformatie. Hij heeft een brede internationale achtergrond binnen verschillende sectoren zowel bij grotere (consumenten en B2B) organisaties als bij start-ups.  Als gedreven strategist heeft hij visie op nieuwe mogelijkheden in health(care) en een passie voor de zorgconsument. Adri denkt in holistische strategieën maar weet deze snel te vertalen naar praktische oplossingen. Hij krijgt energie van het in teamverband ontwikkelen van creatieve (eHealth) proposities en heeft een track-record om deze ‘lean’ en hands-on te lanceren.

Nino Bellengé

Health Innovator

Nino Bellengé heeft een internationaal georiënteerde achtergrond in ‘Life Science’, ‘Health Economics, Policy & Law’ en ‘Health Technology Assessments’.
Toch ziet hij ook vele kansen in eigen land om met zijn passie voor medische technologie en innovatie een bijdrage te leveren aan de complexe vraagstukken binnen de gezondheidszorg.
Binnen Vital Innovators wordt deze gedrevenheid en energie ingezet op meerdere zorginnovatie projecten.

Marc Benninga

Health Innovator

Marc Benninga is als consultant ervaren in organisatieontwikkeling, marketing en business development. Met een achtergrond als bedrijfskundige heeft Marc jaren gewerkt voor grote bedrijven in de zorgsector. Hij is gedreven om innovaties écht succesvol te maken. Dit kan gaan om MedTech innovaties voor medische startups, of het implementeren van vernieuwing in uw (zorg-)organisatie. Marc zal de patiënt altijd centraal stellen om van daaruit naar nieuwe verdienmodellen en concepten door te ontwikkelen. Gedreven om te verbeteren en om organisaties te laten groeien zal hij met enthousiasme aan de slag gaan.

Pasquelle van der Jagt

associate Health Innovator

Pasquelle heeft een echte passie voor zorginnovatie, met name voor die innovaties waarbij technologie een rol speelt. In haar studie is zij opgeleid om wetenschap en technologie te combineren tot praktische toepassingen voor de zorg. Haar werkervaring in een multinational op het gebied van innovatieve zorgtechnologie heeft haar ervaring gegeven op het gebied van projectmanagement en adviestrajecten. Met haar enthousiasme en gedrevenheid streeft zij naar het behalen van de maximale resultaten, waarbij de belangen van eenieder scherp in het oog worden gehouden. Ze gaat graag de samenwerking met u aan.

Maarten Ploeg

associate Health Innovator

Maarten Ploeg staat voor passie, creativiteit en initiatief. In de weerbarstige wereld van de zorg begeleidt hij innovaties van idee tot en met impact. Maarten is een strateeg met de handen uit de mouwen. Hij tekende voor innovaties als DVNwinkel.nl, mijnzorgpagina.nl en mijnzorgwinkel.nl en stond aan de wieg van diverse samenwerkinsverbanden. Met het begrip kernrelatie in de zorg vestigde hij aandacht op de doorslaggevende coalitie van zorgvrager en zorgprofessional. Visualisaties kenmerken zijn werkstijl, steeds als middel om partijen te inspireren en te verbinden.

Pim Ketelaar

associate Health Innovator

Pim is expert op het gebied van duurzame zorginnovatie en heeft een sterk track record op het gebied van innovatieve eHealth, mHealth en Zorg ICT oplossingen met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde.
Pim heeft ruim 20 jaar ervaring in internationale product management en advies functies. Hij combineert kennis en kunde op het gebied van ICT, zorg en innovatie. Hij is een gedreven teamspeler die visie en strategie kan omzetten in operationele werkelijkheid, met oog voor de belangen van alle stakeholders hierbij.

Brigitte Gabel

associate Health Innovator

Brigitte Gabel is een generalist die de verdieping zoekt. Haar interesse is breed en haar nieuwsgierigheid is groot.
Met meer dan 15 jaar ervaring als consultant in haar bagage heeft zij bijgedragen aan grote en kleine organisatieveranderingen in uiteenlopende branches.
De rode draad in haar werk is het verbinden van de ‘harde’ kant van cijfers en bedrijfsprocessen met de ‘zachte’ kant van ontwikkelen en leren.

 

Frank Hengeveld

associate Health Innovator

Frank Hengeveld is een innovatief strateeg met uitgebreide werkervaring op het gebied van marketing, communicatie en klantenservice. Hij is actief binnen de gezondheidszorg, waaronder ook het zorgverzekeringsdomein. Bij zijn motto ‘sneller beter’ passen thema’s als zelfregie, preventie en (wederzijdse on)afhankelijkheid. Daarnaast heeft hij ervaring met het opzetten van new business en (re)organiseren van innovatieve proposities op project en interim basis. Tot slot is Frank een ‘denkende doener’, verbinder en een people manager met focus op de klant, markt en het resultaat.

Janneke de Groot

associate Health Innovator

Janneke de Groot is een enthousiaste en daadkrachtige projectmanager.
Zij is sinds 2007 werkzaam in de gezondheidszorg en heeft zich daarbij gespecialiseerd in zorginnovatie. Bij Vital Innovators begeleidt zij  innovatieprojecten en ondersteunt zij zorgorganisaties met hun innovatiebeleid.
Met een analytische blik, een flinke dosis creativiteit en organisatorisch talent weet zij verrassende oplossingen te realiseren.

Flexibele schil

Flex Health Innovator

Voor verschillende projecten maken we gebruik van specialisten uit het vakgebied. Deze experts behoren niet tot de vaste staf van Vital Innovators, maar zitten in de ‘flexibele schil’. Op deze manier hebben we toegang tot de meest specialistische kennis, zonder onze organisatie onnodig zwaar te maken.