Team

Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om samen met anderen te werken aan de implementatie van duurzame en schaalbare oplossingen in de zorg.

Mark de Lange

CEO & senior Health Innovator

Mark de Lange is een ervaren organisatie-adviseur, programma- en verandermanager.
Deze rollen vervult hij zowel op project-, als op interim basis. Daarnaast is Mark de Lange professioneel en inhoudelijk sterk. Hij combineert dit met resultaatgericht- en doortastendheid.
Door zijn enthousiasme weet hij velen voor zijn vooruitstrevende en vernieuwende ideeën te winnen en hiervoor te gaan. Bij de realisatie van zijn ideeën gaat Mark de Lange pragmatisch te werk, zonder daarbij concessies te doen aan het resultaat.

Adri Kraa

partner & senior Health Innovator

Adri is een senior consultant en CxO in innovatie, strategie ontwikkeling en (digitale) transformatie. Hij heeft een brede internationale achtergrond binnen verschillende sectoren zowel bij grotere (consumenten en B2B) organisaties als bij start-ups.  Als gedreven strategist heeft hij visie op nieuwe mogelijkheden in health(care) en een passie voor de zorgconsument. Adri denkt in holistische strategieën maar weet deze snel te vertalen naar praktische oplossingen. Hij krijgt energie van het in teamverband ontwikkelen van creatieve (eHealth) proposities en heeft een track-record om deze ‘lean’ en hands-on te lanceren.

Annelore Doezé

junior Health Innovator

Annelore heeft met haar achtergrond in Healthcare Policy, Innovation & Management en Strategic Entrepreneurship de ingrediënten in huis om innovaties in de zorgsector door te zetten. Met haar passie, ondernemende blik en adviesvaardigheden gaat ze nu de uitdaging aan om haar twee werkvelden met elkaar te verbinden. Haar doel is om de kern van verschillende zorgdilemma’s te achterhalen en daaropvolgend passende oplossingen te vinden om de gezondheidszorg klaar te maken voor snelle veranderingen in de omgeving. Samen kom je tot de beste resultaten!

Dorian Dennesen

junior Health Innovator

Dorian heeft een achtergrond in Innovatiemanagement en Management binnen Healthcare & Life Sciences. Haar passie voor innovatie in de zorgsector zorgt ervoor dat zij de volle potentie uit zorginnovaties weet te halen. Ze is een gedreven teamspeler en wordt enthousiast van nieuwe ideeën. Haar motivatie komt voort uit het verbeteren van de zorg door middel van slimme en duurzame oplossingen.

Nino Bellengé

Health Innovator

Nino Bellengé heeft een internationaal georiënteerde achtergrond in ‘Life Science’, ‘Health Economics, Policy & Law’ en ‘Health Technology Assessments’.
Toch ziet hij ook vele kansen in eigen land om met zijn passie voor medische technologie en innovatie een bijdrage te leveren aan de complexe vraagstukken binnen de gezondheidszorg.
Binnen Vital Innovators wordt deze gedrevenheid en energie ingezet op meerdere zorginnovatie projecten.

Marc Benninga

Health Innovator

Marc Benninga is als consultant ervaren in organisatieontwikkeling, marketing en business development. Met een achtergrond als bedrijfskundige heeft Marc jaren gewerkt voor grote bedrijven in de zorgsector. Hij is gedreven om innovaties écht succesvol te maken. Dit kan gaan om MedTech innovaties voor medische startups, of het implementeren van vernieuwing in uw (zorg-)organisatie. Marc zal de patiënt altijd centraal stellen om van daaruit naar nieuwe verdienmodellen en concepten door te ontwikkelen. Gedreven om te verbeteren en om organisaties te laten groeien zal hij met enthousiasme aan de slag gaan.

Maarten Ploeg

associate senior Health Innovator

Maarten Ploeg staat voor passie, creativiteit en initiatief. In de weerbarstige wereld van de zorg begeleidt hij innovaties van idee tot en met impact. Maarten is een strateeg met de handen uit de mouwen. Hij tekende voor innovaties als DVNwinkel.nl, mijnzorgpagina.nl en mijnzorgwinkel.nl en stond aan de wieg van diverse samenwerkinsverbanden. Met het begrip kernrelatie in de zorg vestigde hij aandacht op de doorslaggevende coalitie van zorgvrager en zorgprofessional. Visualisaties kenmerken zijn werkstijl, steeds als middel om partijen te inspireren en te verbinden.

Pim Ketelaar

associate senior Health Innovator

Pim is expert op het gebied van duurzame zorginnovatie en heeft een sterk track record op het gebied van innovatieve eHealth, mHealth en Zorg ICT oplossingen met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde.
Pim heeft ruim 20 jaar ervaring in internationale product management en advies functies. Hij combineert kennis en kunde op het gebied van ICT, zorg en innovatie. Hij is een gedreven teamspeler die visie en strategie kan omzetten in operationele werkelijkheid, met oog voor de belangen van alle stakeholders hierbij.

Brigitte Gabel

associate Health Innovator

Brigitte Gabel is een generalist die de verdieping zoekt. Haar interesse is breed en haar nieuwsgierigheid is groot.
Met meer dan 15 jaar ervaring als consultant in haar bagage heeft zij bijgedragen aan grote en kleine organisatieveranderingen in uiteenlopende branches.
De rode draad in haar werk is het verbinden van de ‘harde’ kant van cijfers en bedrijfsprocessen met de ‘zachte’ kant van ontwikkelen en leren.

 

Flexibele schil

Flex Health Innovator

Voor verschillende projecten maken we gebruik van specialisten uit het vakgebied. Deze experts behoren niet tot de vaste staf van Vital Innovators, maar zitten in de ‘flexibele schil’. Op deze manier hebben we toegang tot de meest specialistische kennis, zonder onze organisatie onnodig zwaar te maken.