Bijdrage opzet Protonen Therapie Centrum

Vital Innovators heeft bij de opzet van het centrum geholpen met inrichten van processen, opzetten van HR, realiseren van de ICT en het kwaliteitsbeleid.

Holland PTC is een centrum waar patiënten met kanker met een innovatie methode worden bestraald. Holland PTC is een samenwerking tussen Erasmus MC, LUMC en TU Delft.

Kort na de start van de bouw van het centrum is Vital Innovators door de directie gevraagd om op meerdere vlakken ondersteuning te bieden. Van het inrichten van processen tot het opzetten van HR. Van het realiseren van de volledige ICT tot het opzetten en implementeren van het kwaliteitsbeleid. Hiermee heeft Vital Innovators een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van dit innovatieve onderzoeks- en behandelcentrum, waar sinds medio 2018 patiënten worden bestraald.

Naast het behandelen van patiënten wordt er bij Holland PTC veel onderzoek uitgevoerd. De resultaten van deze onderzoeken tonen eenduidig aan dat deze nieuwe behandelmethode voor specifieke doelgroepen veel toegevoegde waarde heeft.

Bekijk meer cases

Strategie & Roadmap Vitaal Thuis

Vital Innovators heeft met Actiz en VitaValley sinds 2013 samengewerkt aan Vitaal Thuis. Sinds 2014 wordt er gewerkt in een kerncoalitie met KIEN, Vilans, CZ, cliëntenorganisaties en twaalf innovatieve zorgaanbieders.

Lees verder »

Wij helpen u graag verder

Vul hier uw gegevens in en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Contactgegevens

Wordt jij onze nieuwe collega?

Vul hier je gegevens in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.