Ondersteuning coalitie Applied Gaming

Vital Innovators begeleidt de learning community en de individuele deelnemers op het gebied vanop preventie en gezondheid gerichte applied gaming.

Zorginnovatienetwerk VitaValley heeft met ondersteuning van Vital Innovators een coalitie gesmeed op het gebied van applied gaming.

Het doel van de coalitie was om op preventie en gezondheid gerichte games te implementeren, opschalen en indien nodig (door)ontwikkelen. Deelnemende organisaties waren Accolade, Actiz, Beweging 3.0, Evean, GGZe, Lentis, Hilverzorg, Livio, Warande en ZuidOostZorg.

De coalitie richtte op het implementeren van bestaande bewegingsgames in een learning community. Binnen deze community zijn deelnemers zelf aan de slag gegaan met de implementatie van één van de geselecteerde  bewegingsgames. Deelnemers kwamen onder begeleiding van Vital Innovators verschillende keren bij elkaar voor het uitwisselen van ervaringen, tips en tricks.

De learning community heeft meer inzicht gekregen op welke bewegingsgames geschikt zijn voor welke doelgroep en heeft diverse succes- en faalfactoren in kaart gebracht.

Bekijk meer cases

Wij helpen u graag verder

Vul hier uw gegevens in en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Contactgegevens

Wordt jij onze nieuwe collega?

Vul hier je gegevens in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.