Toekomst Bestendige Huisartsen Zorg en Meer Tijd Voor de Patient

Vital Innovators ondersteunt vijf huisartsregio organisaties met de opzet en uitvoering van deze programma's.

Veel zorggroepen of huisartsen coöperaties geven invulling aan de programma’s ToekomstBestendige HuisartsenZorg (TBHZ) en Meer Tijd Voor de Patient (MTVDP) met verschillende digitaliserings initiatieven.

Deze programma’s komen voort uit het Integraal Zorg Akkoord met als doel om het werk van de huisartsenpraktijk en de diverse organisaties daaromheen beter en efficiënter te maken.

Sinds 2021 ondersteunen wij een vijftal regio organisaties hierin. Het gaat daarbij veelal om het opzetten en afstemmen van de digitalisering roadmap, het concretiseren hiervan in projecten voor het regio (jaar)plan en het invullen van de programmaleiding.

Projecten die vaak op het ‘menu’ staan, zijn o.a. het inrichten van zelfmeting, digitale zelftriage, consult voorbereiding, beeldbellen, opschaling patiëntportalen en de inrichting van de hybride huisartsenpraktijk.

Onze inhoudelijke betrokkenheid ligt vooral bij het ontwerpen van nieuwe zorgpaden, het uitrollen van ondersteunende eHealth oplossingen en de daarbij cruciale inrichting van de werkprocessen.

Heeft u ook hulp nodig op dit gebied, neem dan contact met ons op via de contact button of stuur direct een email naar info@vitalinnnovators.nl!

 

Bekijk meer cases

Wij helpen u graag verder

Vul hier uw gegevens in en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Contactgegevens

Wordt jij onze nieuwe collega?

Vul hier je gegevens in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.